top of page

Kerst 2024

Geniet bij Le Petit Bistro van een extra lange Kerst!

​

Wij serveren ons kerstmenu op

vrijdag 20, zaterdag 21, dinsdag 24, woensdag 25 en donderdag 26 december!

Zalm | Bieslook | Yuzu | Dille


Noordzeekrab | Mandarijn | Basilicum **


Koolvis | Beure Noisette | Kreeft


Hoender | Paddenstoelen | Kastanje


Steak Tartaar | Mierikswortel | Eidooier ***
- Optioneel: Osietra Kaviaar + €15

​

Varkenswang | Pompoen | Spek | Appel *

​

Tournedos | Specerijen | Spruit

- Optioneel: Rossini + €25


Vanille | Witte Chocolade | Thee

​

5 gangen € 90
6 gangen € 105 *

7 gangen € 120 **

8 gangen € 135 ***

 

Het is altijd mogelijk om het menu uit te breiden met een selectie nationale en internationale kazen voor €17,50 p.p.
 

Zoals u van ons gewend bent kunnen wij de avond compleet maken met een bijpassend wijnarrangement of bijpassende non-alcoholische dranken. 

​

Geef bij het maken van de reservering eventuele allergieën of dieetwensen door, zodat wij hier rekening mee kunnen houden met de voorbereidingen. 

Never say cheese Le Petit Bistro HR-6.jpg
Kerstvibes

Kerstdiner voor thuis

Mocht u tijdens Kerst heerlijk willen dineren maar niet teveel in de keuken staan? Wij hebben dit jaar onze Kerst Dinerboxen beschikbaar!

​

Deze dinerboxen zijn voor het grootste gedeelte door ons keukenteam voor u voorbereid. U hoeft het alleen nog maar af te maken thuis!

​

De boxen zijn te bestellen in 4, 5 of 6 gangen. Verder zit er in de box:

- zuurdesembrood met verschillende boters

- huisgemaakte Kerst bonbons

- een uitgebreide beschrijving hoe u de gerechten af kunt maken

​

De boxen zijn te bestellen tot zaterdag 21 december via onderstaande knop op per mail naar info@restaurantrosemary.nl. De boxen zijn af te halen bij Restaurant Rosemary in Joure op 24 december tussen 12.00 en 17.00.

Millefeuille met Noorse garnaal, knäckebröd, karnemelk, dille en yuzu

​

Paling met gerookte makreel, biet, structuren van appel en gazpacho

​

Extra bij 5 gangen:

Huisgemaakte raviolo met knolselderij, wortel, kreeft en specerijen

​

Extra bij 6 gangen:

Eendenlever paté met Cointreau en structuren van sinaasappel

​

Zacht gegaarde sukade met aardappelterrine, wildjus, kastanje en trompet de la mort

​

Tartelette met stoofpeer, panna cotta van dulce de leche en gel van Gluhwein

​

4 gangen €75

5 gangen €85

6 gangen €95

bottom of page